Een aanwinst voor uw interieur!

Printen op geborsteld aluminium

Voor de liefhebber van complimenten!

Met onze hoogwaardige fotoprint techniek kunnen wij ook dit moderne materiaal probleemloos bedrukken. Uw foto op geborsteld aluminium valt uiteraard op door het karakteristieke oppervlak en vormt een absolute eyecatcher. Net als onze afdrukken op plexiglas heeft ook deze variant een strakke en moderne uitstraling die past bij een interieur dat met smaak voor modern design is samengesteld.
Onze persoonlijke tip voor een jaloersmakend effect: zet uw foto om in zwart-wit en print hem op geborsteld aluminium!Bestel nu  al vanaf €20,21 op het formaat 20x20cm! 

 

 

Aluminium geborsteld-Aluminium geborsteld-Aluminium geborsteld
     

De witte delen in uw foto worden door ons transparant gemaakt zodat op die plaatsen het geborsteld aluminium zichtbaar wordt. Houdt u er dus rekening mee dat wit geen wit, maar aluminiumkleurig wordt. Wilt u dat niet, kies dan voor onze afdrukken op Aluminium wit. Doordat wij standaard de vier hoeken van uw afdruk licht afronden voorkomen wij al te scherpe hoeken. Uiteraard kunt u ook de keuze maken voor rechte hoeken. Een van de redenen om te kiezen voor Fotoprinten.nl!

U kunt uw geborsteld aluminium afdruk door ons laten voorzien van mooie en praktische ophangsysteem. U kunt uw keuze maken tijdens uw bestelling.

Voorbeelden van onze ophangsystemen:

U-profiel-Montageplaat-Afstandhouders
 U-Profiel   Montageplaat   Afstandhouders


Fotoprinten drukt uw mooiste foto in zeer hoge kwaliteit rechtstreeks af op een 'sandwichbord' met een geborsteld aluminium oppervlak. Dit is een materiaalsoort van 3mm die is opgebouwd uit 2 lagen (geborsteld) aluminium met daartussen een zwarte PVC kern. Overige toepassingen voor dit materiaal zijn o.a.: duurzame reclameborden, luxe presentatieafdrukken, winkelinrichting. Dit is zowel binnen als buiten toepasbaar.

 

Bekijk onze acties

Actie!x

  
 
 Foto printen RTL Wist je dat?   -Wist je dat? ... Fotoprinten.nl op tv is geweest 
in het RTL4 programma Wist je dat?

Bekijk de uitzending terug via Youtube