Een aanwinst voor uw interieur!

Foto aanleveren

Wij helpen u graag om uw fotoafdruk bij Fotoprinten.nl zo mooi mogelijk te maken. Heeft u vragen over een foto die u wilt laten printen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies!

Kwaliteit van uw foto

Het maximale, online te bestellen afdrukformaat van onze producten is 100 x 100 cm. Hoe groot uw foto met een goede kwaliteit afgedrukt kan worden, hangt af van het aantal pixels ofwel de resolutie van uw foto. Fotoprinten.nl geeft bij het uploaden van uw foto aan of uw foto voldoende kwaliteit heeft om goed afgedrukt te kunnen worden in het gekozen formaat.

Vrijwel iedere foto die u met een moderne digitale camera maakt kunt u bij Fotoprinten.nl laten afdrukken. Om het beste resultaat te behalen adviseren wij u om het originele fotobestand te uploaden, dus zonder dat deze is bewerkt in een fotobewerkings-programma. Op de website kunt u zelf een uitsnede van uw foto maken indien dit gewenst is.

Voor een goede kwaliteit van uw afdruk, bevelen wij een minimale resolutie van 100 dpi aan (bij het uiteindelijke afdrukformaat). Hieronder ziet u een overzicht van enkele veel voorkomende formaten: 

 40 x 30 cm          1575 x 1181 pixels           2 Megapixels 

 50 x 50 cm          1969 x 1969 pixels           4 Megapixels 

 60 x 40 cm          2362 x 1575 pixels           3,7 Megapixels 

 70 x 100 cm        3937 x 2756 pixels           11 Megapixels

Lage resolutie foto

Wanneer u geen hoge resolutie foto heeft en deze foto wel geprint wil hebben, adviseren wij u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden hiervoor te onderzoeken. Wij helpen u graag!

Foto’s scannen / digitaliseren

Ook wanneer u foto’s heeft waar geen digitaal bestand van beschikbaar (meer) is, kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw analoge foto digitaal te maken. 

 

Bekijk onze acties

Actie!x

  
 
 Foto printen RTL Wist je dat?   -Wist je dat? ... Fotoprinten.nl op tv is geweest 
in het RTL4 programma Wist je dat?

Bekijk de uitzending terug via Youtube