Een aanwinst voor uw interieur!

Ophangsystemen

Fotoprinten.nl biedt u de keuze uit drie ophangsystemen:

Montageplaat

Ons meest basic ophangsysteem geeft u de mogelijkheid uw fotoprint eenvoudig op te hangen m.b.v de bijgeleverde plug en schroef. Wij plaatsen twee kunststof dopjes voor u aan de onderzijde waardoor uw fotoprint parallel aan de muur komt te hangen. Bij grotere formaten bevestigen wij twee montageplaten voor u ten behoeve van de kleefkracht.

Montageplaat.jpg

Afstandhouders

Hiermee maakt u uw afdruk op plexiglas, aluminium of kunststof helemaal af. Wij leveren u, afhankelijk van het formaat, een set van 4 of 6 afstandhouders, schroeven én plugjes. Hiermee kunt u uw afdruk direct op een moderne manier aan uw wand bevestigen! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij hiertoe gaten zullen aanbrengen in uw afdruk.

Afstandshouder

U-profiel

U kunt bij Fotoprinten.nl ook kiezen voor een hoogwaardig, professioneel aluminium U-profiel. Een U-profiel is een frame dat, rondom, over een groot deel van de breedte van uw foto bevestigd wordt. Het U-profiel zorgt ervoor dat de foto een stukje van de muur (20mm) lijkt te zweven. Fotoprinten.nl levert bij een U-profiel ook standaard een J-rail, schroef en plug mee. Deze bevestigt u aan de muur waardoor het waterpas ophangen van uw fotoprint een "fluitje van een cent" is.

U-profiel.jpg

Canvas

Bij een canvasdoek wordt het ophangsysteem standaard meegeleverd. Het canvasdoek wordt voorzien van een oersterk metaaldraad waarmee uw foto strak aan de muur komt te hangen. 

Canvas op hoogwaardig frame 

 

Bekijk onze acties

Actie!x

  
 
 Foto printen RTL Wist je dat?   -Wist je dat? ... Fotoprinten.nl op tv is geweest 
in het RTL4 programma Wist je dat?

Bekijk de uitzending terug via Youtube