Een aanwinst voor uw interieur!

Levering - Online betalen

Verzending

Fotoprinten.nl maakt gebruik van de diensten van PostNL of DHL voor de verzending van uw bestelling. Wij leveren standaard (voorlopig) uitsluitend in Nederland. Voor verzending naar het buitenland adviseren wij u voordat u gaat bestellen, contact op te nemen opnemen met onze klantenservice. Via PostNL ontvangt u van ons per mail een Track&Trace nummer wanneer wij uw bestelling bij PostNL aanbieden. Via https://mijnpakket.postnl.nl kunt u de voortgang van uw bestelling volgen. De voortgang van de bestellingen via DHL kunt u via onze klantenservice opvragen. Wij verpakken uw bestelling in een doos die het beste aansluiten bij het door u bestelde product om zodoende schade aan uw bestelling te voorkomen. Mocht desondanks uw bestelling beschadigd zijn, dan verzoeken wij u om contact met onze klantenservice op te nemen en uw ordernummer aan ons door te geven. Dit geldt ook als uw bestelling te laat, foutief of helemaal niet wordt afgeleverd. Wij zullen in overleg met u naar een passende oplossing zoeken.

Leverdatum

De levertijd van uw bestelling is, onder normale omstandigheden, maximaal 5 werkdagen. Houd u er a.u.b. wel rekening mee dat het rond feestdagen als vaderdag, moederdag, sinterklaas en kerst druk kan zijn en daarmee de levertijd iets langer kan zijn. Wij produceren, feestdagen uitgezonderd, van maandag t/m vrijdag. Onze vervoerders leveren niet op zondagen en ook niet op de volgende feestdagen: 1e en 2e paasdag koningsdag bevrijdingsdag (wanneer bevrijdingsdag als feestdag wordt aangemerkt) hemelvaartdag 1e en 2e pinksterdag 1e en 2e kerstdag oud- en nieuwjaarsdag. Houdt u hier rekening mee wanneer u een bestelling bij Fotoprinten.nl plaatst. U kunt contact opnemen met onze klantenservice als u zeker wilt weten dat uw bestelling op de juiste datum aan u wordt geleverd.

Spoedopdrachten

Voor spoedopdrachten adviseren wij u voordat u gaat bestellen, telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen in overleg met u diverse mogelijkheden aanbieden.

Online betalen

U kunt direct online betalen met iDeal via uw eigen bank, creditcard (Mastercard en VISA), overboeking of achteraf betalen. Fotoprinten.nl maakt gebruik van de online payment service provider Multisafepay, om uw betaling op een veilige en juiste wijze te verwerken. U betaalt aan Hollandridderkerk, de eigenaar van Fotoprinten.nl
Als u vragen heeft over de betaling kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Bekijk onze acties

Actie!x

  
 
 Foto printen RTL Wist je dat?   -Wist je dat? ... Fotoprinten.nl op tv is geweest 
in het RTL4 programma Wist je dat?

Bekijk de uitzending terug via Youtube