Een aanwinst voor uw interieur!

Printen op Plexiglas

Dit is dé hit van het moment.

Een premium foto afdruk achter plexiglas heeft een zeer hoogwaardige uitstraling. De glans van plexiglas geeft uw afdruk en kleuren veel diepte en contrast. Deze afdruk heeft een strakke en moderne uitstraling en past bij een interieur dat met smaak voor design is samengesteld.

Bestel nu al vanaf €22,02 op het formaat 20x20cm! 

Plexiglas-Plexiglas-Plexiglas 
      

De foto afdruk wordt door ons achterop plexiglas geprint in full color en wordt daarna aanvullend voorzien van een witte finishlaag aan de achterzijde. 

Doordat wij standaard de vier hoeken van uw afdruk licht afronden voorkomen wij al te scherpe hoeken. Uiteraard kunt u ook de keuze maken voor rechte hoeken. Een van de redenen om te kiezen voor Fotoprinten.nl!

U kunt uw plexiglas afdruk door ons laten voorzien van mooie en praktische ophangsystemen. U kunt uw keuze maken tijdens uw bestelling.

Voorbeelden van onze ophangsystemen:

U-Profiel-Montage-Afstandhouders
 U-Profiel   Montageplaat   Afstandhouders


Fotoprinten.nl drukt uw mooiste foto in zeer hoge kwaliteit rechtstreeks af op plexiglas, specifiek: PETG (Polyethyleen Treftalaat Glycol). Dit is een slagvast, glashelder transparant materiaal van 5mm dikte met uitstekende optische eigenschappen.

Overige toepassingen zijn o.a.: lichtbakdia's, galerie foto's, displays, product protection.

 

Bekijk onze acties

Actie!x

  
 
 Foto printen RTL Wist je dat?   -Wist je dat? ... Fotoprinten.nl op tv is geweest 
in het RTL4 programma Wist je dat?

Bekijk de uitzending terug via Youtube