Een aanwinst voor uw interieur!

Verzending en betaling

Verzending

Heeft u vragen over de levering van uw bestelling, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice

De producten van Fotoprinten.nl worden via onze vervoerder DHL of PostNL bij u bezorgd. Wij hanteren een levertijd van maximaal 4 werkdagen. Bij verzending ontvangt u van ons een Track&Trace code waarmee u het pakket kan volgen. Wanneer u niet thuis bent zal het pakket of bij de buren worden aangeboden of volgt er nog een tweede bezorg moment. Wanneer u een opdracht met spoed wilt laten uitvoeren, neem dan voordat u bestelt contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

De verzendkosten bedragen € 6,95 incl. verpakking. Wij verpakken uw bestelling in een doos die het beste aansluit bij het door u bestelde product om zodoende schade aan uw bestelling te voorkomen. Mocht desondanks uw bestelling beschadigd zijn, dan verzoeken wij u om contact met onze klantenservice op te nemen en uw ordernummer aan ons door te geven. Dit geldt ook als uw bestelling te laat, foutief of helemaal niet wordt afgeleverd. Wij zullen in overleg met u naar een passende oplossing zoeken.  

Het afhalen van uw bestelling in Ridderkerk is mogelijk na overleg met onze klantenservice. In dat geval zal een deel van de bezorgkosten worden verrekend aan onze receptie.

Wij produceren, feestdagen uitgezonderd, van maandag t/m vrijdag. Onze vervoerders leveren niet op zondagen en niet op de volgende feestdagen: Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag (wanneer bevrijdingsdag als feestdag wordt aangemerkt), Hemelvaartdag, Pinksteren, 1e en 2e kerstdag en Nieuwjaarsdag. Houdt u hier rekening mee wanneer u een bestelling bij Fotoprinten.nl plaatst. U kunt contact opnemen met onze klantenservice als u zeker wilt weten dat uw bestelling op de juiste datum aan u wordt geleverd. 

Online betalen

De online betalingen via Fotoprinten.nl worden in een beveiligde omgeving verzorgd door de payment service provider Multisafepay. U betaald aan Hollandridderkerk, de eigenaar van Fotoprinten.nl.

U kunt betalen via
iDEAL
Creditcard (VISA/Mastercard) 
Bank overboeking
Betalen achteraf

Wanneer u problemen ondervindt met uw betaling, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

  Ideal Mastercard Visa  postnl  

 

Bekijk onze acties

Actie!x

  
 
 Foto printen RTL Wist je dat?   -Wist je dat? ... Fotoprinten.nl op tv is geweest 
in het RTL4 programma Wist je dat?

Bekijk de uitzending terug via Youtube